LAjuntament de Cerdanyola del Vallès, juntament amb el Parc Tecnològic del Vallès i PIMEC organitzen el proper dia 20 de maig una jornada de difusió de la tercera edició del programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement ACCELERA el CREIXEMENT, de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer les possibilitats que ofereix aquest programa i animar a les pimes de  Cerdanyola a formar part d’aquest interessant projecte de suport i assessorament.

El programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement contempla seleccionar 50 pimes de la demarcació de Barcelona que tindran l’oportunitat d’accedir a més de 60 hores d’assessorament d’experts en temes com d’estratègia empresarial, finançament, innovació, internacionalització, entre altres, per tal d’abordar els seus reptes i projectes de creixement amb majors garanties.

Les empreses beneficiàries d’aquesta actuació hauran de ser mitjanes o petites empreses de més de tres treballadors, amb una trajectòria empresarial superior als quatre anys, amb voluntat d’invertir en creixement i tenir vocació internacional.

La jornada es realitzarà a les instal•lacions del Parc Tecnològic del Vallès. A continuació es detalla el programa:

•Benvinguda. Sr. Francisco Ortiz, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i Sr. Francesc Martos, president del Parc Tecnològic del Vallès.

•Objectius del Programa. Qui pot participar?. Sra. Núria Añon, Diputació de Barcelona

•El programa: Metodologia i Calendari. Sra. Annabel Quatrecases, PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya

•Real cases:

1. EBE Group. Antonio García Calderón. Director General.

2. ICARVISION. Mariona Campmany.Marketing Manager

•Preguntes i comentaris 

Per a més informació del programa, s’adjunta el díptic i l’enllaç següent www.creixementempresarial.pimec.org/ 

La jornada es realitzarà el 20 de maig, de 10h a 11h, en el Centre d’Empreses de Noves Tecnologies  al  Parc Tecnològic del Vallès. L’assistència és gratuïta. Les places són limitades. Es requereix inscripció prèvia.

Per qualsevol dubte, també podeu contactar amb l’àrea d’empreses del Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès: cerdanyolaoberta@cerdanyola.cat o al telèfon 93.594.70.50