L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, juntament amb el Parc Tecnològic del Vallès i Pimec organitzem el proper dia 12 de maig de 2015 una jornada de difusió de la cuarta edició del programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement ACCELERA el CREIXEMENT, de la Diputació de Barcelona.

Aquest esdeveniment s’adreça a les empreses que estan interessades a identificar els factors d’èxit de la seva activitat i estructurar un full de ruta per tal de desenvolupar alguna de les àrees clau:

– La comercialització
– L’equip directiu o model de gestió
– La internacionalització
– La innovació
 
Es seleccionaran 50 empreses a la província de Barcelona per formar part d’aquesta iniciativa que ofereix a cada participant 70 hores d’assessorament i acompanyament especialitzat per definir un pla de creixement, amb un tutor individualitzat al llarg dels vuit mesos de durada del projecte.
 
El programa s’adreça a Pimes de més de 3 treballadors i més de 5 anys de trajectòria empresarial, amb centre de decisió a la província de Barcelona, que tenen voluntat d’invertir en el seu creixement.
 
A continuació es detalla el programa:
 
– Benvinguda. Sr. Francisco Ortiz, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Sr. Francesc Martos, conseller delegat de Parc Tecnològic del Vallès, i Sr. Francesc Elias, president de Pimec Vallès Occidental.
– Objectius del Programa. Qui pot participar?. Sra. Núria Añon, Diputació de Barcelona.
– El programa: Metodologia i Calendari. Sra. Annabel Cuatrecases, PIMEC, Petita i Mitjana Empresa de – Catalunya
– Experiències d’edicions anteriors.
– Preguntes i comentaris
 
La jornada es realitzarà el 12 de maig, de 10h a 11.30h, en el Centre d’Empreses de Noves Tecnologies  al  Parc Tecnològic del Vallès. L’assistència és gratuïta. Les places són limitades. Es requereix inscripció prèvia.
 
Per a més informació del programa adjuntem el díptic. 
 
Per qualsevol dubte, també podeu contactar amb l’àrea d’empreses del Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès: cerdanyolaoberta@cerdanyola.cat o al telèfon 93.594.70.50