Ministerio de Economía y Competitividad , 11 desembre 2013

En el marc del Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i d’Innovació 2013-2016 , s’han publicat les convocatòries d’ajudes per a les accions de dinamització ” Europa Xarxes i Gestors ” i ” Europa Investigació” .

Les accions de dinamització ” Europa Xarxes i Gestors ” i ” Europa Investigació” són un dels mecanismes per estimular la participació activa del sistema espanyol en l’Espai Europeu d’Investigació i en altres iniciatives internacionals i estan orientades a la creació i manteniment d’estructures de suport als grups de recerca , a l’augment del lideratge espanyol en projectes d’R + d + I en l’àmbit de la UE ia la internacionalització dels centres d’R + d + I espanyols .

Els ajuts consistiran en subvencions per a:

* En el context d ‘”Europa Xarxes i Gestors ” reforçar o crear estructures sostenibles de gestió i promoció internacional de projectes d’R + D + I amb l’objectiu de promoure i facilitar la participació de grups de recerca espanyols en projectes internacionals , especialment Horitzó 2020 .

* En el cas d’ ” Europa Investigació” , per incrementar el nombre de grups de recerca participants en projectes d’ H2020 , mitjançant la concessió d’ ajudes per a finançar les despeses necessàries per a la preparació de propostes col · laboratives de consorcis europeus liderats per institucions espanyoles i amb un alt percentatge de participació .

El termini per presentar sol · licituds serà des del 22 de gener de 2014 fins el 27 de febrer de 2014, a les 15:00 hores .

Accedeixi a la convocatòria publicada al BOE del 11 desembre 2013 des d’aquest enllaç .

Per obtenir més informació podeu contactar amb David González i Narciso Mercé , ambdós de la Subdirecció General de Projectes Internacionals del Ministerio de Economía y Competitividad . Correu electrònic : sgpint@mineco.es ; telèfon : 91 6037990 .

Font: web Horizonte 2020