A diferència d’altres anys, les empreses ubicades als parcs tecnològics catalans podran presentar sol·licituds. El termini finalitza el 24 de gener.

Segons el BOE del 31 de desembre de 2013, des d’avui dijous i fins al 24 de gener, les empreses, centres tecnològics privats i centres privats de suport a la innovació ubicats en un parc científic i tecnològic poden presentar les seves propostes per d’adquisició, actualització i manteniment de l’equipament científic-tecnològic destinat a la realització d’activitats d’R+D.

Les empreses catalanes podran presentar propostes d’import inferior als 500.000 €, tot i que hauran de tenir present que se’ls aplicarà la “regla de minimis”.

 Els ajuts a empreses seran en forma de préstecs en condicions favorables i es destinaran a finançar l’adquisició d’equipament científic i tècnic, la instal·lació de l’equipament i els programes i aplicacions informàtics de caràcter especialitzat destinat exclusivament a la investigació, i que possibilitin la utilització adequada l’equipament adquirit.

Si voleu estar al dia de notícies com aquestes, així com de les convocatòries dels programes d’ajuts de l’administració catalana, espanyola i / o europea, us convidem a donar-vos d’alta al servei d’informació del Parc Tecnològic del Vallès.

Font: web PTV