La Cambra de Comerç de Sabadell ha lliurat els premis del concurs L’Aparador. El Centre Òptic de Cerdanyola ha estat premiat per la decoració del seu aparador durant el Nadal de 2013.

L’Aparador és un concurs, organitzat per la Cambra de Sabadell mitjançant la Comissió de Comerç Interior i Turisme, que compta amb el suport dels ajuntaments (entre ells el de Cerdanyola), associacions de comerciants i dels mercats municipals. La darrera edició, corresponent al 2013, va ser la 44a convocada i els premis s’han lliurat aquest mes de març.

En la seva vessant local, el premi d’aparadors de Nadal ha estat pel Centre Òptic Cerdanyola. La representant de l’establiment rebia de mans del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola, Francisco Ortiz, el guardó aconseguit en el decurs de l’acte de lliurament de premis.

El regidor Francisco Ortiz destaca la vitalitat del comerç de la ciutat, capaç d’oferir els seus productes amb “aparadors imaginatius i atractius per a la ciutadania, convidant-la a comprar als establiments de la ciutat”.  Ortiz recorda el compromís de l’Ajuntament amb el comerç de proximitat, “un dels puntals del nostre model de ciutat”.

Font web Cerdanyola.info