Més d’una vintena d’empreses espanyoles exposaran en la Plastimagen 2014, que se celebra a Mèxic D.F. del 18 al 21 de novembre de 2014. D’aquesta vintena, la majoria, quinze empreses, participaran de forma agrupada en el Pavelló Espanyol que està coordinat per la Federación Española de Asociaciones Empresariales de Moldistas y Matriceros (FEAMM), amb seu al Parc Tecnològic del Vallès (PTV). Aquest Pavelló Espanyol comptarà amb el suport del Instituto Español de Comercio Exterior (ICEX).

Es preveu que Plastimagen reuneixi uns 30.000 visitants, que en un 90% provindran de Mèxic i Llatinoamèrica. Més de 800 expositors d’orígens tan diversos com Europa, Àsia i Amèrica ja han confirmat la seva participació.

El Pavelló Español coordinat per la FEAMM ocuparà una superfície de 90m2 i compta amb la participació de les empreses HISPAMOLDES i BRUyRUBIO, amb la participació del grup aragonès liderat per ASAMM i que inclou les empreses MYPA, MOTLLES MORALES, MOTLLES CENTROVIA, INJECCIONS MONTAÑANA, ZATEC i TROQUELES DIES i amb la participació del grup UNITTEC, que sota la tutela de AIJU es presentarà a Mèxic i que engloba a TALLERES TIBI, TALLERES TRES, MOLDES AGV i TALLERES BERZOSA.

Les empreses espanyoles INFAMOL i FISA també exposaran en Plastimagen a títol individual.

Encara que el Pavelló Espanyol, que ocuparà 90m2, lluirà amb un excel·lent disseny que arriba als 5 metres d’altura, es quedarà petit davant participacions com la italiana, que ocuparà una superfície 5 vegades major a l’espanyola. Alemanya, Àustria i Portugal també participaran amb pavellons nacionals, i moltes altres empreses europees ho faran a títol individual.

S’esperen molts contactes de tots els fabricants de components instal·lats a Mèxic. Els sectors d’automoció i packaging són els més esperats per les empreses de la participació agrupada de FEAMM.

Font: web PTV