La iniciativa compta amb tres línies d’acció per madurar idees emprenedores, accelerar models de negoci, i afavorir l’accés a inversió per a les empreses més innovadores nascudes de les universitats iberoamericanes.

RedEmprendia, la xarxa universitària iberoamericana pel desenvolupament tecnològic, la transferència i la innovació, inaugura el programa Spin2014, que culminarà el proper mes d’octubre a Mèxic. Aquesta iniciativa representa la segona edició del fòrum internacional bianual iniciat fa dos anys a Madrid amb més de 300 projectes emprenedors, 40 inversors i 60.000 euros en premis.

El programa, que inclourà xerrades, debats, formacions, sessions de networking i concursos, arrenca les seves activitats amb l’obertura de tres programes d’emprenedoria universitaris per reforçar les diferents etapes del desenvolupament empresarial: L’IDEup, per madurar idees emprenedores; el Model2Market, per accelerar models de negoci innovadors; i l’SmartMoney4Stars, dirigit a spin-off i start-ups que vulguin reforçar el seu creixement amb la cerca de finançament.

A més a més, el programa d’enguany posa especial atenció a la figura de la dona emprenedora, que protagonitzarà una línia d’acció estratègica sota el títol M3: Dones que Mouen el Món.

RedEmprendia ha organitzat l’Spin2014 amb la col·laboració de la Universitat Nacional Autònoma de Mèxic, l’Institut Politècnic Nacional, el Tecnològic de Monterrey, Universia, i Banc Santander, que patrocina totes les seves activitats a través de la Divisió Global Santander Universitats.

Tota la informació sobre els programes la podreu trobar al web de Redemprendia

Font web PRUAB