Segons el representant de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, aquesta és una iniciativa singular i exemplar del que ha de ser la col·laboració entre els àmbits públic i privat. Una col·laboració amb efecte directa en els projectes vitals de les persones.

Civil també va recordar amb satisfacció que en els dos anys i escaig que porta en marxa aquest projecte, Reempresa ha atès 558 persones reemprenedores i 535 cedents de negocis, amb 101 cessions realitzades i 372 llocs de treball mantinguts.

De la seva banda, el president de Cecot, Antoni Abad, va recordar que Reempresa és un mercat de compra venda d’empreses o negocis petits, la majoria del teixit empresarial del nostre país.

Un mercat d’oportunitats on totes les parts estan molt motivades; la compradora per iniciar una nova aventura empresarial i, la venedora, perquè veu com el seu negoci no tanca i continua caminant.

L’Albert Colomer, director del Centre Reempresa de Catalunya, va destacar que el mercat de la reempresa és el primer i l’únic mercat de compra venda de petits negocis d’Espanya que, fins ara, ha salvat 1.600 llocs de treball directes i s’han invertit fins a 16 milions d’euros.

Finalment, l’alcaldessa de la ciutat, Carme Carmona, va destacar que quan es tanca una empresa es perden llocs de treball, per la qual cosa s’ha de garantir el teixit econòmic, sobretot de les petites empreses, perquè són el nostre gran capital.

A Catalunya, al voltant de 120.000 empreses i 258.000 treballadors podrien estar involucrats en processos de reempresa en els propers 10 anys.

Font: web Cerdanyola.info