Els pròxims 13 i 14 de juny, el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acollirà el BizBarcelona i la ciutat tornarà a convertir-se en la capital de l’emprenedoria i en la cita ineludible per trobar noves idees i fer créixer el negoci. Un any més, el Parc de Recerca UAB participarà a l’esdeveniment amb l’organització d’una taula rodona sobre com crear una empresa d’alt nivell d’innovació.

Bizbarcelona és l’esdeveniment que reuneix les diferents propostes empresarials i iniciatives de suport per a la creació, creixement i internacionalització d’empreses i projectes empresarials. Durant dos dies, promourà reunions entre emprenedors, empreses, inversors i assessors i es convertirà en la millor plataforma d’internacionalització, finançament i creació d’empreses.

El Parc de Recerca no es perdrà aquesta cita i organitzarà una taula rodona a la Fira el 14 de juny amb cinc empreses spin-offs de la Universitat Autònoma de Barcelona. Els emprenedors explicaran com crear una empresa de base tecnològica amb alt nivell innovador dins dels sectors de la Biotecnologia, Ciències dels materials, Tecnologies de la Informació i Comunicació, etc.

Què els va impulsar a crear la seva empresa? Amb quins obstacles han hagut d’enfrontar-se? Com s’aconsegueix l’èxit? Aquestes són algunes de els preguntes que debatran aquests cinc emprenedors i que permetran als oients conèixer la seva experiència i saber els principals instruments i recursos a l’abast per crear el seu negoci amb èxit.

Font i fotografia: notícia de parc.uab.es de 24/05/2012