El grup d’enginyeria SENER, que està construint la seu a Catalunya al Parc de l’Alba de Cerdanyola, ha adquirit la firma d’enginyeria brasilera EXEN, que ja forma part al 100 % de SENER.

Especialitzada en projectes industrials del sector de l’energia i la petroquímica, aquesta adquisició reforça les capacitats de SENER a Brasil, on el grup té una divisió operativa amb 350 professionals del món de l’enginyeria i la construcció que desenvolupen projectes en els sectors d’Energia i Processos, Infraestructures i Transport, Aeroespacial i Naval. A més, SENER controla el 48 % de l’empresa d’enginyeria SETEPLA, especialitzada en enginyeria civil.

Fundada en 2005, EXEN realitza els serveis d’enginyeria de detall per a la refineria President Bernardes de Petrobras, per a l’ampliació de la unitat de defensius agrícoles de la divisió Agrosciences de Dow Chemical i per a les plantes de generació termoelèctrica Pernambuco III i Termopower V de Multiner. Altres clients d’EXEN són Akzo Nobel i Umicore.

Font: http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/06/26/sener.html