Des del Parc de Recerca UAB es convida el proper dilluns 25 de maig a la sessió informativa sobre el programa de Doctorats Industrials que promou la Generalitat de Catalunya. La jornada pretén, d’una banda, donar a conèixer amb més profunditat a empreses i estudiants els avantatges de sumar-se a aquest projecte, i, de l’altra, proporcionar informació de les possibilitats de col·laboració en un doctorat d’aquestes característiques.

El Pla de Doctorats Industrials, promogut per la Generalitat de Catalunya, fomenta el desenvolupament de projectes de recerca estratègics dins d’una empresa, on el doctorand/a desenvoluparà la seva formació investigadora en col·laboració amb la universitat. Alhora, aquests projectes seran objecte d’una tesi doctoral. 

Quina avantatges aporta a l’empresa participar en el Pla de Doctorats Industrials?

– L’empresa té la possibilitat de treballar conjuntament amb personal investigador d’alt nivell científic i a l’avantguarda del coneixement. 

– Té la capacitat d’accedir a equipaments i infraestructures d’alt nivell. 

– Pot atreure i contribuir a formar persones de gran potencial per millorar la competitivitat i la internacionalització de l’empresa. 

 – Crea ponts de col·laboració amb científics que poden ser aliats estratègics de futur.

I per als estudiants de doctorat? 

– Tenen l’oportunitat de participar en un projecte d’R+D+I que genera alt valor afegit al seu currículum, contractats per una empresa compromesa amb la innovació i la recerca. 

– Estan tutelats per persones de l’empresa i de la universitat que orienten i avaluen de forma contínua els seus progressos. Treballen als laboratoris universitaris i a les instal·lacions de les empreses implicades. 

– Reben formació complementària en matèries que són molt atractives per a les empreses. 

– Poden realitzar una estada internacional i assistir a congressos i jornades que els aportin les relacions i els contactes necessaris per desenvolupar-se professionalment en el mateix camp.

PROGRAMA DE LA SESSIÓ INFORMATIVA

15:00   Registre

15:15   Benvinguda institucional

           A càrrec del Dr. Buenaventura Guamis, director del Parc de Recerca UAB. 

15:30   Presentació Doctorats Industrials 2015

           A càrrec del Dr. Antonio Huerta. Director acadèmic del Pla de Doctorats Industrials.

16:15   Com presentar propostes de Doctorat Industrial a la UAB. Un cas pràctic

           A càrrec del Dr. Xavier Gabarrell, Secretari de l’Escola de Doctorat de la UAB.

16:45   Torn de preguntes           

17:15   Fi de la sessió

Per inscriure’s aquí

Font: web de PRUAB