Vols crear la teva pròpia empresa dins de l’àmbit de les tecnologies netes? El proper 29 d’abril al Parc de Recerca UAB organitza una jornada informativa sobre la 5a edició del programa EcoEmprenedorXXI, una iniciativa de la Caixa, Barcelona Activa i KIC InnoEnergy. Igualment, l’Ana Caño, investigadora del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG), explicarà la seva experiència com a guanyadora del 2n premi de l’edició 2014 amb el projecte PLANET.

EcoEmprenedorXXI té l’objectiu de donar suport a la creació d’empreses de base tecnològica dins l’àmbit de les tecnologies netes en el seu sentit més ampli: energies renovables, eficiència energètica, mobilitat sostenible, gestió del cicle de l’aigua i gestió dels residus. Fins a dia d’avui han participat un total de 40 iniciatives emprenedores, de les quals 30 s’han constituït com a empresa i 7 estan en procés.

Què ofereix el programa?

El programa et permetrà avaluar la teva idea de negoci i beneficiar-te d’accions de:

  • Formació
  • Mentoring
  • Accés a finançament
  • Networking
  • Guanyar fins a 21.000€ en premis

A qui va dirigit? 

El curs s’adreça a titulats universitaris, investigadors, professors, doctors i emprenedors que tinguin una idea de negoci o empresa en fase inicial i vulguin explorar la seva pròpia capacitat emprenedora per crear i posar en marxa una activitat empresarial pròpia, bé com una spin-off de la seva institució o bé de forma independent.

Data: 29 d’abril de 2015

Hora:10:00h

Lloc: Sala Polivalent de l’Edifici Eureka. Campus UAB

Per inscripcions fes un click aquí.

Font: web de PRUAB