El proper dia 20 de juny a les 13:30 hores PIMEC Comerç Vallès Occidental organitza una sessió virtual sobre el kit digital, en exclusiva per al Comerç de Cerdanyola del Vallès, on donaran a conèixer els ajuts per a la digitalització de petites empreses, microempreses i persones en situació d’autoocupació, en el marc de l’Agenda Espanya Digital 2025, el Pla de Digitalització Pimes 2021-2025 i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’Espanya –finançat per la Unió Europea– Next Generation EU (Programa Kit Digital).  La sessió també servirà per resoldre tots els dubtes que tinguin els comerciants de Cerdanyola.

La trobada serà totalment operativa i comptarà amb la participació del Sr. Andreu Bru, director del Departament de Tecnologia i Innovació de PIMEC, que explicarà, entre d’altres:

  • En què consisteix el programa Kit Digital.
  • Qui en són els beneficiaris finals.
  • Quin paper tenen els agents digitalitzadors.
  • Quines són les solucions tecnològiques incloses en el programa i les seves quanties.
  • Què està fent PIMEC per impulsar aquesta iniciativa entre pimes i autònoms.

I el més important, indicarà de manera detallada com us podem ajudar des de PIMEC a aconseguir el bo digital, tot facilitant-vos-en la tramitació i orientant-vos per escollir l’agent digitalitzador que encaixi millor amb vostres necessitats.

 

Al final de la jornada hi haurà un espai obert per a resoldre tots els vostres dubtes.

 

Comptarà amb la benvinguda del president de PIMEC Comerç Vallès Occidental, el Sr. Xavier Olivé.

 

https://www.pimec.org/ca/pimes-autonoms/agenda/pimec-informa-valles-occidental-kit-digital-ajuts-digitalitzacio-dirigits-al