Al mes de febrer se celebraran una desena de sessions informatives a diferents ciutats sobre les accions del programa de consolidació.

Els treballadors autònoms ja poden inscriure’s a les sessions informatives del nou projecte pilot impulsat per la Generalitat per a la consolidació de les activitats dels treballadors autònoms. Aquestes accions complementen les que es desenvolupen en el marc de la xarxa Catalunya Emprèn, que és el programa de suport als projectes empresarials de la Generalitat que ofereix suport específic als emprenedors.

Pel que fa al contingut del programa de consolidació del treball autònom, contempla dos tipus d’accions:

Formació estratègica en gestió empresarial i servei d’assessorament personalitzat per afavorir la consolidació dels negocis dels treballadors autònoms. Són accions adreçades a autònoms amb una antiguitat d’entre 1 i 5 anys.

Assessorament i acompanyament a treballadors autònoms en els processos de negociació creditícia amb les entitats financeres. Són accions adreçades a autònoms amb una antiguitat mínima de 6 mesos.

L’aparició d’aquest programa respon a una necessitat identificada per la Generalitat i les entitats representatives del sector, que demanen que l’Administració doni suport als treballadors autònoms més enllà de la fase de creació de la seva empresa.

Durant el mes de febrer se celebraran una desena de sessions informatives sobre les accions del programa de consolidació a diferents ciutats. Podeu consultar els llocs i les dates de celebració de les sessions informatives, així com el mètode d’inscripció, en l’enllaç següent.

+ informació