Els alumnes del Programa Suma’t realitzen els exàmens de l’Institut Obert de Catalunya
El passat dilluns 12 de març els joves del programa Suma’t que estan matriculats a l’ IOC van realitzar les proves de validació del Trimestre d’Hivern 2012.

Des del mes de setembre 11 nois i noies vans ser matriculats a l’IOC a través de Programa Suma’t, per tal d’afavorir l’adquisició del Graduat de Secundaria Obligatòria (GES) i augmentar d’aquesta manera les opcions d’accés al Món laboral.
Durant aquests mesos els alumnes han estat treballant a través de la plataforma virtual de l’IOC, amb tutories de seguiment i assessorament tant de suport a l’IOC com de Tècniques de Recerca de Feina.

D’ Aquesta manera els/les joves Suma’t intentaran complementar la formació professionalitzadora que van fer a Can Serra durant 2011, en un ocupació concreta (Administratiu/va, Atenció al client, Fusteria i Jardineria) amb el GES, requisit indispensable per formar part del Mercat de treball, tot sent més “ocupables”. Es tracta també d’una nova manera d’aprendre a distància i aproximant-se a les TIC (tecnologies de la informació i la Comunicació), competències molt necessàries en actualitat.

Font i fotografia: pròpies