Ahir per la tarda es va donar el tret de sortida al Cicle de Debats d’Innovació amb la primera jornada que es va portar a terme al Centre d’Empreses de Noves Tecnologies del Parc Tecnològic del Vallès (PTV). El Cicle de Debats és una nova iniciativa que es posa en marxa enguany per abordar temes relacionats amb la gestió estratègica de la innovació. El programa, que inclou un total de 5 jornades, està organitzat conjuntament entre el Parc Tecnològic del Vallès i Ideas2Value Network.

L’organització s’ha mostrat altament satisfeta amb el nou format del cicle formatiu que afavoreix, en tot moment, l’intercanvi d’opinions i la participación dels assistents.  

En la jornada inaugural del Cicle, “Dirigint la innovació: estratègia i gestió per a uns nous temps”, es va analitzar les tendències emergents com el pensament lean, la co-innovació, la innovació oberta, o el design thinking que fan necessari repensar aquest aspecte tan important de la gestió empresarial. Hi ha un ampli consens en visualitzar la innovació com un procés estratègic de negoci que ha de ser gestionat de forma sistemàtica, però estan apareixent noves tendències i canvis significatius en la forma de fer-ho.

En la jornada van participar com a ponents Glòria Palomar, de la Fundació Parc Taulí ; Xavier Torrents, del Grup Areas; i Juan Carlos Dursteler, d’Indo Optical. A la part final de la sessió va celebrar-se un cafè-networking entre els assistents i un torn obert de precs i preguntes.

El Cicle de Debats està obert a la participació i aportació d’experts i del públic assistent.

L’assistència és gratuïta i les places són limitades; per això es requereix inscripció prèvia a totes les activitats.

Les properes sessions són:

Font: web PTV