STE Pharma Systems, empresa ubicada al Parc Tecnològic del Vallès (PTV),participarà la setmana que bé  a Hispack, Saló Internacional de l’Embalatge.

Del 15 al 18 de maig torna Hispack&Bta amb PLV, solucions de disseny, nous materials, maquinària per a la fabricació de packaging, embotellament, etiquetatge i processos intermedis, i tot tipus d’envasos i embalatges per a sectors industrials i de consum.

Hispack& Bta és una de les trobades amb més repercussió internacional del sector del packaging i és considerat una de les principals plataformes comercials de la Unió Europea per a la indústria alimentària.

Reuneix l’oferta de 2.000 empreses representades de maquinària i materials d’envàs, embalatge i equips i tecnologies de l’alimentació, i preveu acollir més de 45.000 visitants d’alimentació, farmàcia, química, cosmètica i perfumeria, entre altres
especialitats.

Hispack&Bta concentra totes les solucions per al disseny i fabricació de packaging, maquinària i equips per a la indústria i el comerç de l’alimentació i per a la indústria càrnia i afins, així com a ingredients i productes alimentaris intermedis.

El 89% dels professionals que van visitar Hispack&Bta el 2009 es van mostrar satisfets amb la celebració conjunta de tots dos salons i van declarar la seva intenció de repetir la visita el 2012.

STE Pharma Systems s’ubicarà a l’estand C321, al pavelló 3 del recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

Font i fotografia: notícia de www.ptv.cat 9/05/2012