El Parc Tecnològic del Vallès (PTV) ha signat un contracte de lloguer amb l’agència de viatges Synera Viatges. El director del PTV, Francesc Martos, ja ha visitat el nou equipament de la primera agència de viatges del Parc ubicada a la Masia, a les antigues instal·lacions de Correus.

El Parc Tecnològic del Vallès aposta així per apropar i facilitar les gestions que les empreses han de realitzar quan fan viatges de negocis o assisteixen a congressos i convencions fora. Synera Viatges, amb seu a Arenys de Mar, a banda d’oferir Business Travel, també posa a disposició dels treballadors del Parc la seva oferta de
vacances i turisme a nivell individual.

José Luis Ferrer, administrador de Synera Viatges, destaca que aquesta és la primera sucursal de l’empresa turística. Ferrer recalca que el seu objectiu principal és oferir un servei eficient i cobrir la necessitat de Business Travel que, fins ara, no estava resolta al PTV: “Oferir un servei individualitzat a través de les noves tecnologies i continuar amb el presencial, un sistema més antic però que funciona molt bé és la nostra proposta. Hem considerat que instal·lar-nos al PTV és una bona aposta per ampliar el negoci”.

Synera Viatges és una empresa associada a Viatges Ibèria, la xarxa líder d’agències de viatges i referent en el sector amb quatre línies de negoci fonamentals: Vacacional, Business Travel, Incentius i Convencions i Congressos. Aquest fet aporta a Synera Viatges un alt posicionament al mercat nacional.

Data d’elaboració: 29/11/2011
Font i fotografia: recull premsa PTV, 28/11/2011