T-Systems va inaugurar ahir un nou centre internacional d’operacions a Barcelona, el quart que la firma té a tot el món i en què ha invertit 2,5 milions d’euros.

L’empresa especialitzada en el sector de les tecnologies de la informació (TIC) “segueix apostant per Catalunya”, segons ha destacat el director general de T-Systems Iberia, José Manuel Desco. El centre, denominat Punto de Producción (POP) de Service Desk, servirà per atendre més de 300.000 clients de la firma de tot el món en 12 idiomes, i ha suposat la creació de 170 llocs de treball, encara que l’any que ve la previsió és arribar als 350 treballadors. El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha visitat les instal·lacions.

T-Systems també ha firmat avui un acord de col·laboració amb la Barcelona Mobile World Capital (BMWC), de tal manera que la multinacional aportarà els seus coneixements i professionals per treballar en el desenvolupament de projectes relacionats amb l’educació, la salut, les ciutats intel·ligents i el turisme.

El director dels centres de competència de la BMWC, Óscar Pallarols, ha assenyalat que aquest acord no implica aportació dinerària, sinó de “coneixement i experiència” per generar valor a Catalunya i a tot el món.

Font: elperiodico.cat