Tens una solució tecnològica disruptiva? Vols donar-la a conèixer internacionalment?

Grans corporacions i fons d’inversió tornaran a ser al Mobile World Congress del 26 al 28 de febrer de 2024 per participar en el MWC Open Innovation Challenge amb un únic objectiu: trobar les millors solucions innovadores per resoldre els seus reptes tecnològics.

En aquesta sessió, descobriràs com participar-hi amb les millors garanties.

Si ets una empresa, un centre tecnològic o una startup aquesta és una gran oportunitat per oferir la teva tecnologia a grans empreses internacionals durant el principal esdeveniment de reunions B2B del MWC.

Connecta’t a la sessió i descobriràs els detalls de l’esdeveniment, les corporacions que presentaran els seus reptes i els inversors que hi participaran. També sabràs com fer les teves propostes a través de l’Open Innovation Challenge.

No t’ho perdis!

ACCIÓ t’acompanya en aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ en forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

Inscripcions:

https://agenda.accio.gencat.cat/cercador/-/actes/2024/01/16/1716410/presenta-les-teves-solucions-al-mobile-world-congress-open-innovation-challenge