El proper 27 de novembre de 2014, la UAB celebrarà una nova edició del workshop en nanomedicina per promoure la transferència de coneixement i el diàleg entre experts, tant de l’UAB-CEI com d’altres institucions, entitats i centres de recerca que treballen i investiguen en l’àmbit de la nanobiomedicina.

La nanomedicina és un dels punts forts de la recerca a Catalunya, sent la regió pionera a Espanya en aquest camp. A més, compta amb un nombre cada vegada més gran d’empreses biotecnològiques, químiques i farmacèutiques que prioritzen la investigació en nanotecnologia i en les aplicacions derivades. Per aquest motiu, l’Institut de Biotecnologia i Biomedicina organitza el proper 27 de novembre de 2014 el Tercer Workshop en Nanomedicina UAB-CEI dirigit a tots els estudiants i investigadors que tinguin interès en conèixer els reptes de la pròxima dècada en aquest camp, així com els diferents problemes reals de la seva aplicació, posant èmfasis en aquells que afecten a la societat.

L’acte es desenvoluparà en diferents sessions impartides per investigadors procedents d’entorns bàsics, clínics i de biotecnologia.

A més d’intervencions de reconeguts científics internacionals s’hi duran a terme trobades de treball conjunt i de propostes d’idees. També hi haurà una sessió de pòsters a càrrec d’estudiants de grau i investigadors postdoctorals amb què clourà la jornada.

Més informació del taller

Font: web UAB