El Centre Tecnològic Ascamm, Icar Vision i la multinacional National Instruments són les tres empreses amb seu al Parc Tenològic del Vallès (PTV) que presentaran les seves novetats al Mobile World Congress d’enguany, que es celebra entre el 24 i el 27 de febrer al recinte firal de la Gran Via de Barcelona

Ascamm i Icar Vision formen part de les 53 entitats de Catalunya que es presenten sota el paraigua de Catalan Exhibitors. Emplaçada al Pavelló de Catalunya, que aquest any està dedicat a les tecnologies de l’àmbit de la mobilitat, Icar Vision presentarà la seva aplicació ID_Mobile per tablets i smartphones. La seva funció és la de processar i autenticar els documents d’identitat per estalviar temps i la manipulació manual, així com per detectar qualsevol falsificació.

En l’App Planet, on estarà tot el relacionat amb aplicacions per a smartphones i tablets, el Centre Tecnològic Ascamm presentarà els seus últims avenços en tècniques de posicionament. Les seves propostes per al Mobile World Congress suposen un pas endavant en la millora del posicionament dels dispositius mòbils en interiors i entorns exigents, a partir de noves combinacions de tecnologies com el Bluetooth Low Energy (BLE), el Wi -Fi, el Sistema Global de Navegació per Satèl.lit (GNSS) o els sensors inercials.

Finalment, la multinacional nord-americana National Instruments, amb delegació al PTV, exposarà al Hall 6 del recinte firal de Gran Via alguns dels seus nous sistemes per al disseny, la producció i la validació de components per a smartphones.

La fira més important del mòbil 

El Mobile World Congress es postula com la major fira del mòbil del món. En l’edició d’enguany participaran més de 1.400 empreses del sector i s’espera la presentació de nous terminals de les grans marques del mercat. Si es compleixen les previsions, la ciutat rebrà 75.000 visitants, que suposarien al voltant de 350 milions d’euros d’ingressos a la ciutat.

A més, l’edició actual comptarà amb la presència del fundador de Facebook, Marck Zuckerberg, que recentment ha comprat el servei de missatgeria WhatsApp.

Font: web PTV