L’Ajuntament ha contractat nou persones en el marc dels Plans Locals d’Ocupació 2024

L’Ajuntament ha posat en marxa un nou pla d’ocupació. En aquesta ocasió el pla està cofinançat per la Diputació de Barcelona, en el marc dels Plans Locals d’Ocupació 2024.

El pla ha permès la contractació de nou persones que es trobaven en situació d’atur. El contracte tindrà una durada de sis mesos.

Cinc d’elles són nois i noies amb dificultats d’inserció per patir diferents patologies mentals, i aquests faran neteja de pintades i graffitis a l’espai públic. També s’ha contractat una tècnica que farà el seu acompanyament al llarg del projecte i una tècnica de suport a la gestió de programes de foment de l’ocupació local. Finalment, a través del pla d’ocupació s’ha contractat un paleta i un fuster, que estan portant a terme actuacions de millora dels barris, començant pels murets de la plaça Benito Pérez Galdós.

L’alcalde, Carlos Cordón, i la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, van donar la benvinguda a les persones que participaran al Pla d’Ocupació i les van encoratjar a treballar per a la ciutat i a aprofitar l’oportunitat per reinserir-se al món laboral.