En el marc del Simposi Mundial de Fablab a Barcelona, la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) juntament el Parc Tecnològic barcelona Nord organitza el primer networking d’empreses sobre tecnologia 3D el proper 3 de juliol.

La impressió 3D està impactant no només en sectors manufacturers, sinó en altres sectors de valor afegit que incorporen aquesta tecnologia en els seus desenvolupaments. És el cas de la Biomedicina, les Smart Cities, l’Agroalimentació o la Nano i micro-electrònica. Tot ells sectors molt presents en els parcs científics i tecnològics catalans i d’arreu del món.

Per aquesta raó, durant aquesta jornada que es celebrarà el pròxim 3 de juliol, es mostraran alguns projectes que s’estan desenvolupant actualment amb tecnologia d’impressió 3D i com s’està aplicant en els principals sectors científics i tecnològics. 

La jornada comptarà amb una taula rodona amb Felip Fenollosa, director general Fundació CIM; Miguel Angel Mateos, Senior Researcher IBEC; Pau Núñez, 3D&E Development Manager Roland DG; Albert Riera, subdirector d’ASCAMM, i Emilio Sepúlveda, de Natural Machines. A més, per fomentar el networking entre les empreses dels parcs, al final de l’acte hi haurà una sessió de speed dating entre tots els assistents.

Programa i inscripció