Des de la Diputació de Barcelona arriba el recull d’activitats de suport a l’activitat empresarial. Aquest és un recurs que es posa a l’abast de tots vosaltres amb la voluntat de reforçar les activitats que des dels Centres Locals de Serveis a les Empreses s’ofereixen a les persones emprenedores i empreses del territori i de suport a la creació, consolidació i creixement empresarial.  

Per  l’edició 2013, que actualment s’està planificant, es volen reforçar dues de les línies de treball : Internacionalització i la d’Innovació  Empresarial.
 
Per això, us informem que si hi ha alguna empresa o emprenedor/a interessats en aquest Recull o especialitzada en una o altra línia  que consideri que caldria tenir en compte per a aquesta nova edició, es posi en contacte amb el Servei Municipal d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de Cerdanyola, Can Serraparera, al telf. 93 594 70 50 o bé faci arribar, abans del proper 26 d’octubre, les seves dades de contacte (correu electrònic o telèfon) a la bústia del Recull: stp.recull@diba.cat i des de la Diputació es posaran en contacte amb vosaltres per explicar-vos les característiques i procediment a seguir en cas que estiguéssiu interessats.