VozTelecom, la companyia espanyola especialista en comunicacions ‘cloud’ i líder en telefonia IP per a empreses, participa al MOBILE WORLD CONGRESS 2013, on presenta el seu solució de videoconferència professional per smartphones i tauletes.

VozTelecom (www.voztele.com) la companyia especialista en comunicacions ‘cloud’ i líder a Espanya en telefonia IP per a empreses, participa al MOBILE WORLD CONGRESS, on presenta importants novetats en el seu servei de videoconferència professional OIGAA Meeting.

Després del llançament comercial a inicis de 2012 de OIGAA Meeting, la solució de videoconferència en el núvol per a múltiples participants especialment dissenyada per al món empresarial, aquest any VozTelecom presenta al MOBILE WORLD CONGRESS una nova aplicació de OIGAA Meeting per a dispositius mòbils sota el lema “OIGAA Meeting, la videoconferència a les teves mans”.

L’aplicació mòbil de OIGAA Meeting permet realitzar videoconferències amb múltiples participants des de qualsevol ‘smartphone’ o tauleta amb sistema operatiu iOS o Android, disposant pràcticament de la mateixa que disposen els usuaris de OIGAA Meeting des d’un ordinador o des dels equips de sala de videoconferència .

La versió mòbil de OIGAA Meeting es diferencia enfront d’altres solucions de vídeo trucada mòbil per permetre la connexió de múltiples participants a una videoconferència i per poder visualitzar des del dispositiu mòbil els documents que altres assistents a la reunió comparteixin des dels seus ordinadors. Una altra novetat important és la possibilitat de convidar persones externes a l’organització, com són clients o proveïdors i que aquestes puguin connectar-se a la reunió simplement prement un enllaç enviat per correu electrònic sense necessitat d’estar registrats al servei. OIGAA Meeting disposa de diferents modalitats de contractació, en funció de les necessitats de cada empresa, totes elles sota una tarifa plana mensual reduïda, estant disponible l’aplicació mòbil sense cost addicional en totes les modalitats del servei.

El servei de videoconferència en el núvol de VozTelecom, que compta ja amb més de 3.000 usuaris, es comercialitza a través d’un canal de distribució especialitzat que assessora els clients sobre els beneficis dels serveis ‘cloud’ per a les seves empreses i especialment la videoconferència en el núvol. Segons un estudi publicat per la revista Scientific American, l’any 2015 el 37,2% de la població mundial teletrabajará des dels seus domicilis emprant solucions de videoconferència i apunta com a causa principal del fort increment del nombre d’usuaris la creixent popularitat de les tabletas i ‘smartphones’. VozTelecom amb l’oferta de OIGAA Meeting s’ha convertit ja en una referència en el sector de la videoconferència ‘cloud’ a Espanya, tant pel nombre de clients com per la repercussió aconseguida amb el seu bloc especialitzat en videoconferència blog.videoconferencia.net, únic en el sector en idioma espanyol, registrant un gran nombre de visites cada mes.

Xavier Casajoana, conseller delegat de VozTelecom, afirma que “igual que fa dos anys portem l’extensió telefònica de la nostra centraleta virtual al telèfon mòbil amb l’aplicació OIGAA Mobile, ara volem també que els nostres usuaris en mobilitat puguin disposar de les facilitats de la videoconferència professional des dels seus dispositius mòbils i en especial des de les pastilles, dispositius que s’estan convertint en eines de treball imprescindibles en el segment empresarial. L’elevada qualitat d’imatge de OIGAA Meeting, fins i tot amb accessos de banda ampla mòbil, converteix els usuaris del servei en els principals ambaixadors i prescriptors de la solució, gràcies als importants beneficis que el servei els aporta en el seu dia a dia. “

En aquesta edició del Mobile World Congress, VozTelecom té un estand propi on atén al seu canal de distribució i clients, i en el qual realitza demostracions de OIGAA Meeting a dispositius mòbils a totes aquelles persones interessades en el servei. Així mateix, es retransmet en viu la fira per internet (accedeix a les imatges des www.oigaa.com), gràcies al funcionalitat streaming de OIGAA Meeting.

VozTelecom és la companyia espanyola pionera i líder a Espanya en el desenvolupament i prestació de serveis de telefonia IP a la Pime, a través d’un canal de distribució especialitzat. Fundada el 2003, té com a objectiu oferir serveis i aplicacions de comunicació a les empreses a través d’Internet i sota un model ‘cloud’, sense necessitat d’escometre inversions ni compres d’equips propietaris. VozTelecom, amb seu corporativa al Parc Tecnològic del Vallès (Barcelona) i nodes de comunicacions ubicats a Madrid i Barcelona, ​​compta actualment amb diversos milers d’usuaris empresarials que utilitzen diàriament els seus serveis. L’important esforç i inversió continuada en R + D realitzat des del seu naixement ha permès que VozTelecom sigui una de les empreses més innovadores del sector “VoIP”, aspecte reconegut per diversos premis internacionals, com ‘Product of the Year’ que li va atorgar la revista ‘Internet Telephony Magazine’ el 2006 i el 2007; “VON Innovator Award” per “VON Magazine” el 2008, el “Premi a l’Excel · lència en Innovació Tecnològica” atorgat pel COETTC l’any 2007, i el “Premi al Producte de l’ Any 2009 i 2011 “de la revista ‘Unified Communications’. VozTelecom ha comptat fins a l’actualitat amb el suport del CDTI, ENISA i ACC1O per el cofinançament dels seus projectes de R + D i desenvolupament de nous serveis, al costat d’una estreta col · laboració amb els centres tecnològics BDigital i CTTC. En l’actualitat VozTelecom està dirigida per l’equip de socis fundadors, amb Xavier Casajoana com a Conseller Delegat i Director General i compta amb el suport financer dels fons de capital risc FONSINNOCAT, HIGHGROWTH INNOVACIÓ, INVERTEC i Litexco, que formen part de l’accionariat de la companyia després d’haver subscrit la companyia diferents rondes de finançament.

Font: http://www.elmundofinanciero.com/noticia/10946/Empresas/VozTelecom-presenta-su-solucion-de-videoconferencia-en-dispositivos-moviles.html