Les XVII Jornades Gastronòmiques del Bolet arriben a Cerdanyola del Vallès entre l’1 i l’11 de novembre, reunint la tradició boletaire amb la creativitat de 14 restaurants locals. Durant aquests dies, els establiments participants oferiran plats especials que inclouen bolets com a ingredient principal, tant en el menú diari com en les cartes, donant així vida a un dels productes més emblemàtics de la temporada.
Aquest esdeveniment és una oportunitat única per tastar propostes culinàries originals i creatives amb el bolet com a protagonista. Els restaurants participants, entre els quals trobem Autèntic Cerdanyola, Cal Pintxo, Umami Gastrobar i Green Leka, prometen oferir experiències gastronòmiques de qualitat per a tots els gustos.
Les jornades permeten que residents i visitants gaudeixin del millor de la gastronomia local mentre es fomenta el consum de productes de temporada. Aquesta celebració no només consolida Cerdanyola com a referent en l’oferta culinària, sinó que també és un espai de trobada per compartir l’amor per la bona cuina.
👉 Descobreix els restaurants participants i més detalls a Cerdanyola Activa.