21 startups catalanes formen part del centenar de projectes finalistes de The South Summit, entre les quals es troba la companyia Zero2Infinity, amb seu en el Parc Tecnològic del Vallès.

The South Summit és una iniciativa única que pretén mostrar al món el talent, la innovació i les oportunitats del Sud unint a les millors startups de Sud d’Europa, Mediterrani i Llatinoamèrica amb inversors internacionals de referència i les corporacions capdavanteres a la recerca d’innovació a través de les startups. 

Durant la trobada, que se celebrarà del 8 al 10 d’octubre a Madrid, tindrà lloc la Startup Competition, que reunirà a un centenar de les startups més prometedores del Sud d’Europa, Mediterrani i Llatinoamèrica en els àmbits de l’energia, la biotecnologia o el comerç electrònic (B2B i B2C), als quals s’ha d’afegir la categoria “Hightech”, de la qual forma part la companyia del PTV.

Zero2Infinity és una empresa catalana que aposta per apropar el turisme espacial i facilitar l’accés a l’espai proper, per sobre de l’espai aeri i per sota dels satèl·lits. L’empresa ha desenvolupat ‘Bloon’, un gran globus d’heli del que penja una capsula pressuritzada, com la cabina d’un avió, d’uns cinc metres de diàmetre i amb una capacitat per a quatre viatgers i dos pilots. La cabina també disposa de grans finestrals per veure la panoràmica. 

Font: web PTV